Voor werkgevers

Recept voor succes

De juiste persoon op de juiste plaats. Dat is het geheim van een effectieve organisatie. U bent op zoek naar de beste mensen voor sleutelposities. Statter Recruitment vindt ze voor u! Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van winnaars. Onze consultants zijn ervaren recruiters op verschillende vakgebieden en in diverse sectoren. Ze kennen deze sectoren en de bijbehorende functies als geen ander en hebben een breed netwerk. Maar we kijken ook met een frisse blik naar uw organisatie. Welke kandidaten passen het beste bij uw organisatie? Samen met u vinden we de juiste persoon voor uw organisatie.

Statter Recruitment werkt met zeer gemotiveerde mensen die zeer betrokken zijn bij hun werk. Onze kandidaten hebben zich bewezen in diverse gerenommeerde organisaties. Via onze unieke aanpak en tests (DISC) vinden we de juiste kandidaat(s) binnen uw organisatie. We matchen potentiële kandidaten pas zodra we een duidelijk beeld hebben van uw organisatie en behoeften.

U kunt bij ons terecht voor werving, selectie en zoektocht naar belangrijke sleutelfuncties voor managers, professionals en getalenteerde jonge professionals. Maar ook voor Executive Search van directeuren met uiteenlopende achtergronden en commissarissen.

Statter Recruitment heeft een model ontwikkeld dat onze consultants aanpassen aan uw organisatie. Het model omvat een plan van aanpak, waarin we samen met u het proces en de planning vastleggen. Zo weet u precies waar u staat en welke resultaten u op elk moment kunt verwachten. Het plan is duidelijk en we gaan door totdat de functie is ingevuld (ons succespercentage in de afgelopen drie jaar is 95%). Ook over de kosten hebben we duidelijke afspraken. Een vaste vergoeding, zonder onaangename verrassingen. Samen met Statter Recruitment vindt u de juiste man of vrouw!

Wil u meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze expertise

Het vinden van de perfecte match voor uw vacature kan behoorlijk uitdagend en tijdrovend zijn. Maar wij kunnen u daarbij helpen! Bij Stätter Recruitment hebben we een bewezen staat van dienst in het vervullen van functies op het gebied van:

Market Research Recruitment

Sales
Recruitment

Marketing Recruitment

Onze dienstverlening

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.