Interim Management Services

De markt voor interim management opdrachten is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Niet zo lang geleden werd interim management voornamelijk geassocieerd met het tijdelijk inhuren van capaciteit op hoog niveau. Tegenwoordig gaat het steeds meer om afgebakende complexe opdrachten, waarbij tijdelijk gebruik wordt gemaakt van de juiste kennis en ervaring op maat.

In tegenstelling tot de meeste andere bureaus hebben wij ervoor gekozen om onze interim managers te selecteren uit het volledige scala van de best beschikbare interim managers, dus werken wij niet met een kleine groep interim managers die exclusief aan ons verbonden zijn. Hierdoor neemt het aantal mogelijke kandidaten sterk toe en is de selectie van de best passende interim manager altijd raak.

Meer dan 80% van de ervaren interim managers die in Nederland staan ingeschreven, zijn bij ons bekend. Wij kennen hen en zij kennen ons. Elk functiegebied heeft bij ons een aparte interim specialisatie. Op deze manier bieden wij een selectie van de meest geschikte kandidaten. Er is geen gebrek aan aanbod. De eisen zijn hoog (kernpunten: jarenlange interim ervaring, goed analytisch denkvermogen, uitgebreide ervaring binnen het vereiste vakgebied, uitstekende referenties).

Wil u meer informatie of bent u geïnteresseerd in onze interim diensten? Neem contact met ons op!

Voor interim professionals

Met een samenwerking met Statter Recruitment vergroot je je acquisitiekracht. Via ons bedrijf word je voorgesteld aan interessante profit en non-profit organisaties in Nederland. Je breidt ook je netwerk uit, omdat je in contact komt met een exclusieve groep collega interim-managers. Statter Recruitment werkt uitsluitend met onafhankelijke interim-managers met minimaal 5 jaar ervaring.

Waarom interim-management bij Statter Recruitment?

  • Aanbod van exclusieve opdrachten voor interim-managers in Nederland
  • Posities in het topmanagement van bedrijven, overheidsinstellingen en non-profit organisaties
  • Netwerkmogelijkheden en bijeenkomsten met ervaren collega’s

Wat is je profiel?

  • Bachelor diploma of hoger
  • Minimaal 5 jaar ervaring als interim-manager
  • Gevestigd als interim-manager
  • Bewezen resultaten binnen het bedrijfsleven, de overheid of non-profit organisaties
  • Brede managementvaardigheden gecombineerd met kennis van jouw eigen specialisatie
  • Sterke communicatieve vaardigheden

Ben jij een ervaren interim-manager en wil je betrokken raken bij Statter Recruitment? Neem contact met ons op via info@statterrecruitment.com of bel +31 (0) 20-7162747. 

Onze services

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.