Internationale Recruitment

Statter Recruitment is een toonaangevend internationaal recruitmentbureau. We zijn actief over de hele wereld en doen uitgebreid headhunting in Europa, de Verenigde Staten en Azië. We hebben succesvolle senior kandidaten geplaatst in specialistische functies over de hele wereld en hebben in meer dan 10 jaar een goede reputatie opgebouwd.

Bij Statter Recruitment hebben we een team van deskundige consultants met uitgebreide kennis van de internationale markt. Met deze ervaring kunnen we de beste kandidaten voor uw bedrijf identificeren en aantrekken. In de wereld van vandaag, die wereldwijd zeer competitief is, moet u een stap voor zijn. Traditionele wervingsvereisten voor expats veranderen. U bent op zoek naar gekwalificeerd lokaal personeel en expats om sterke lokale teams op te bouwen. Wij zijn een deskundige internationale recruitmentpartner met ervaren recruiters en een sterk wereldwijd netwerk. Laat ons u helpen uw wereldwijde bedrijf vooruit te brengen.

Stätter Recruitment, gevestigd in Amsterdam, is toegewijd aan het helpen van haar klanten bij het vinden van het benodigde talent in ontwikkelingslanden. Wij werven voor vaste, gekwalificeerde posities, gericht op opkomende markten. We werven voor een verscheidenheid aan professionele ervaring, van specialisten, management tot senior executives en CEO’s.

Belangrijkste USP’s:

  • Als experts begeleiden en adviseren wij onze klanten op het gebied van internationale werving
  • Al onze experts hebben meer dan 10 jaar ervaring in recruitment
  • We bieden toonaangevende kennis over hoe u het beste kunt werven op de internationale markt
  • We zijn niet beperkt tot bepaalde regio’s en kunnen daarom een echt wereldwijde wervingsdienst aanbieden

Wil u meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze services

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.