Over ons

Toegewijde en ervaren recruiters

Stätter Recruitment is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat zich richt op de bemiddeling van professionals in marktonderzoek, marketing en sales. Onze consultants zijn toegewijde en ervaren recruiters op verschillende vakgebieden en in diverse sectoren. Ze kennen deze sectoren en de bijbehorende functies als geen ander en hebben een breed netwerk.

Of u nu op zoek bent naar een baan of naar die specifieke professional, bij Stätter Recruitment willen we weten wie u bent en wat uw drijfveren zijn.

We realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een persoon. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft u een actieve rol in de samenleving, bevordert uw ontwikkeling, beïnvloedt uw financiële situatie en bepaalt uw sociale status. Tegelijkertijd zijn mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties.

Stätter Recruitment bemiddelt al meer dan 10 jaar kandidaten en organisaties. Dat doen we door met u mee te denken. Waar staat u in uw carrière? Welke uitdagingen staat uw bedrijf voor? Dat is wat we graag met u bespreken. Niet alleen omdat het ons bestaansrecht geeft, maar ook omdat het onze passie is: het beste in mensen en organisaties naar boven halen.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze expertise

Het vinden van de perfecte match voor uw vacature kan behoorlijk uitdagend en tijdrovend zijn. Maar wij kunnen u daarbij helpen! Bij Stätter Recruitment hebben we een bewezen staat van dienst in het vervullen van functies op het gebied van:

Market Research Recruitment

Sales
Recruitment

Marketing Recruitment

Onze dienstverlening

Onze cijfers

sollicitanten database
0 +
Sociaal Netwerk
0 +
Succesvol aan het werk
0 +

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.