Detachering Services

Ben je op zoek naar extra versterking voor een langere periode, maar wil je flexibel blijven? Dan kun je personeel inhuren via detachering. Veranderingen zoals een structurele toename in de vraag of een langdurig zieke werknemer zijn voorbeelden waarbij je een kandidaat op detacheringbasis inhuurt. Je wilt er zeker van zijn dat de werknemer die je inhuurt niet zomaar kan stoppen van de ene op de andere dag.

Detachering door Statter Recruitment betekent voor jou:

Kwaliteit. Wij vinden en selecteren een goede, nieuwe medewerker.
Zekerheid. De juiste mensen op de momenten dat je ze nodig hebt.
Flexibiliteit. Jij bepaalt een vaste periode waarvoor je personeel inhuurt. Gemak. Wij regelen het volledige planning- en betalingsproces.

Wij helpen je graag!

Stuur ons een korte functieomschrijving en wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Na het telefonisch contact ontvang je een op maat gemaakt aanbod en gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor jou.

 

Onze services

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.