Onze expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor onze klanten, beschikken we over een database met zeer gekwalificeerde individuen die klaar staan om met u samen te werken.

Het vinden van de perfecte match voor uw vacature kan behoorlijk uitdagend en tijdrovend zijn. Maar wij kunnen u daarbij helpen! Bij Stätter Recruitment hebben we een bewezen staat van dienst in het vervullen van functies op het gebied van:

Market Research Recruitment

Is uw bedrijf op zoek naar het invullen van een marktonderzoek/Insights vacature? Onze database biedt een uitgebreide lijst met kandidaten: Marktonderzoekers, Onderzoek /Research managers, Business Intelligence Managers, Klantadviseurs / Client Consultans, Directeuren Consumenteninzichten, Consumer Insights Directors,  Kwalitatieve onderzoekers, Kwantitatieve onderzoekers, CMI Managers / Directeuren, Klantenservicemanagers, Accountdirecteuren / Account Directors, Customer Experience, Employee Engagement, Klantinzicht Managers / Directeuren (CX), Marketinganalisten, Data-analisten, Analytics specialisten, Data science specialisten, Big data specialisten.

Sales recruitment

Is uw bedrijf op zoek naar het invullen van een verkooppositie? Onze database biedt een uitgebreide lijst met kandidaten: Verkoopdirecteuren en -managers Sales Directors en managers Accountdirecteuren en -managers Klantdirecteuren / Client Directors Verkoopuitvoerenden / Sales executives

Marketing recruitment

Is uw bedrijf op zoek naar het invullen van een marketingpositie? Onze database biedt een uitgebreide lijst met kandidaten: Marketing Manager / Directeur Marketing Content Specialist Branding Manager / Directeur Strategie en Innovatie Digitale Marketing Specialist Productmanagers Trade marketeers Category managers

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.