Uitzenden

Als organisatie wil je in staat zijn om piekmomenten direct op te vangen. En wanneer het wat minder gaat, wil je moeiteloos je personeelsbestand kunnen aanpassen. In zulke tijden kun je op tijdelijke basis personeel inhuren.

Wij werven en selecteren de juiste kandidaat om een kortdurende opdracht op zich te nemen, om een zieke medewerker te vervangen of zwangerschapsverlof op te vangen, of om een compleet team samen te stellen voor een nieuw project.

Uitzenden via Statter Recruitment betekent voor jou:

Kwaliteit. We vinden en selecteren een goede, nieuwe medewerker.

Zekerheid. De juiste mensen op de momenten dat je ze nodig hebt. Flexibiliteit. Jij bepaalt de periode waarvoor je personeel inhuurt.

Gemak. Wij regelen het volledige plannings- en betalingsproces.

We helpen je graag verder. Stuur ons een korte functieomschrijving en we nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Na het telefonisch contact ontvang je een op maat gemaakt aanbod en gaan we op zoek naar geschikte kandidaten voor jou.

 

Onze services

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met ons cookiebeleid.